• Numai online
  • Nou
Odorizant Auto Paloma Secret-New Car
Odorizant Auto Paloma Secret-New Car

Odorizant Auto Paloma Secret-New Car

Paloma
In stoc
9,49 lei
Se livreaza in 1-2 zile lucratoare

Descriere

pentru cei care doresc sa pastreze prospetimea sub scaunul masinii, odorizantul auto paloma secret - new car este alegerea perfecta. acest odorizant se ascunde discret si elibereaza un parfum proaspat, amintind de mirosul unei masini noi.

daca nu iti plac odorizantele vizibile, dar totusi doresti sa ai un miros placut in masina, paloma secret - new car este solutia ideala. acesta este un membru al liniei de produse paloma happybag, conceput pentru a oferi prospetime discreta si de lunga durata.

produsul consta intr-un pachet de bile de plastic care elibereaza treptat aroma placuta a masinii noi. mirosul proaspat si caracteristic al interiorului unei masini noi va inconjura interiorul masinii tale, oferindu-ti o experienta placuta in fiecare calatorie.

modul de utilizare este extrem de simplu. amplaseaza odorizantul auto paloma secret - new car sub scaunul soferului si lasa-l sa-si faca treaba in mod discret. nu va fi vizibil si nu va ocupa spatiu in cabina.

in concluzie, daca vrei sa pastrezi prospetimea in masina ta intr-un mod discret, odorizantul auto paloma secret - new car este alegerea ideala. cumpara acum si bucura-te de fiecare calatorie intr-un mediu plin de prospetime, fara a avea un odorizant vizibil!

achizitioneaza acum odorizantul auto paloma secret - new car si transforma-ti masina intr-un loc plin de prospetime si parfum proaspat!

ip:paloma - new car
poate fi folosit:timp de aproximativ 4 saptamani
cantitate:1 buc - 40 g

Detalii ale produsului

GLOFP03524

Reviews (0)

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.
Update cookies preferences