Bine ai venit la www.autoneo.ro

 

Iti multumim ca ai ales produsele si serviciile noastre.

 

1.     TERMENI

"autoneo.ro", "noi", "site-ul", "vanzatorul" reprezintă firma SC Neo Galaxy Business SRL si serviciile oferite prin intermediul site-ului www.autoneo.ro

"Utilizatorul" este orice persoană fizica ce are varsta peste 16 ani sau orice persoana juridica ce acceseaza site-ul www.autoneo.ro, indiferent de scop.

Termenul "client" sau "cumparator" desemnează orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau orice persoana juridica ce a achizitionat sau este în curs de a achizitiona produse prin intermediul site-ului www.autoneo.ro.

 

2.     ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

 

3.     DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca, pe cat posibil, ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie cat mai exacte.

 

4.     INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.autoneo.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

 

5.     DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

SC Neo Galaxy Business SRL (denumita în continuare Neo Galaxy Business), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software .

SC Neo Galaxy Business SRL detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate a site-ului www.autoneo.ro si, prin aceasta, toate drepturile de autor si cele brevetate.

 

6.     DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Tot continutul site-ului www.autoneo.ro – imagini, video, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, sunt proprietatea www.autoneo.ro si a furnizorilor nostri si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Trebuie sa respecti dreptul de proprietate intelelectuala si sa nu dezvalui unei terte parti sau sa faci publice nici una din informarile primite de la www.autoneo.ro. Folosirea fara acordul scris al www.autoneo.ro a oricaror dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

7.     ACCESUL LA INFORMATIILE DE PE SITE

www.autoneo.ro iti garanteaza acces limitat, in interes personal, si nu confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul www.autoneo.ro in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor www.autoneo.ro, fara acordul nostru prealabil, in scris.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.autoneo.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Pentru a beneficia de unele servicii, poate fi necesara crearea unui cont pe site-ul www.autoneo.ro. Iti recomandam sa-ti pastreazi parola confidentiala daca vrei sa-ti protejezi contul. Intreaga responsabilitate pentru activitatea care are loc in sau prin intermediul contului tau iti apartine.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, prin utilizarea abuziva si/sau frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului etc. vor fi pedepsite conform legii.

 

8.     DOCUMENTE CONTRACTUALE

In momentul in care plasezi o comanda electronica sau telefonica pe site-ul nostru, esti de acord cu forma de comunicare (telefonic, e-mail sau SMS) prin care ne prelucram operatiunile.

Comanda ta trebuie sa contina trei documente, si anume :

a. Comanda (include mentiuni clare asupra datelor de livrare si facturare) plus conditiile sale specifice;

b. Specificatiile (observatiile) tale – acolo unde este cazul;

c. Acceptare Termeni si conditii.

La plasarea unei comenzi, te rugam sa verifici cu atentie daca ceea ce comanzi este ceea ce iti doresti. Nu ne asumam responsabilitatea datelor oferite gresit, nici in cazul unei comenzi electronice, nici in cazul unei comezi telefonice (exemplu: cod de produs oferit gresit sau date de facturare si livrare oferite eronat).

Momentul incheierii contractului il constituie momentul confirmarii de catre noi a comenzii, electronic (e-mail). Confirmarea comenzii se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea www.autoneo.ro catre tine, fara a necesita o confirmare de primire de partea noastra, si uneori poate fi urmata de trimiterea unui mesaj text (SMS) in care vei fi informat cu privire la intervalul livrarii si valoarea produselor comandate.

Nu consideram, in niciun moment, o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Prin comanda neconfirmata se intelege:

·  transmiterea unor informari de tip e-mail prin care esti informat ca a fost receptionata comanda ta, urmand sa verificam disponibilitatea produsului comandat in stoc, precum si celelalte conditii de incheiere a contractului, confirmarea, respectiv finalizarea vanzarii urmand sa o realizam numai prin emiterea facturii fiscale si expedierea produsului.

Ne rezervam dreptul ca in intervalul cuprins intre plasarea comenzii si confirmarea comenzii sa refuzam incheierea contractului la distanta in situatia in care manifesti o conduita negativa, reprobata de lege, pornind de la principiile edictate de Noul Cod Civil conform carora orice persoana are indatorirea sa respecte regulile de conduita pe care legea le impune si sa nu aduca atingere prin actiunile sau inactiunile sale, drepturilor sau intereselor legitime ale altor persoane.

Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail). Se constituie incheierie contractului doar in momentul in care se genereaza factura fiscala.

Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre www.autoneo.ro sau un furnizor al acestuia.

Conform art. 9 din OUG 34/2014, poti renunta la orice produs achizitionat online si care nu corespunde dorintelor sau asteptarilor tale, in termen de 14 zile calendaristice (calculate de la ziua in care intri in posesia produsului), fara sa justifici sau sa motivezi aceasta alegere. Pentru a beneficia de aceasta modalitate de denuntare unilaterala a contractului, restituirea produsului trebuie sa se faca exact in starea in care l-ai primit si sa fie insotit de toate accesoriile si documentele aflate in pachetul de livrare. Iti vom restitui pretul achitat pe produs in maximum 14 zile de la data la care am primit produsul (data recepţionarii in depozit a produselor care au facut obiectul vanzarii), in contul bancar pe care ni l-ai indicat. Cheltuielile ocazionate cu trimiterea produsului, in cazul denuntarii unilaterale a contractului, cad, conform legii, in sarcina ta.

o    Produsele cumparate cu vouchere/gift card se returneaza conform conditiilor de retur specifice categoriei din care face parte.

o    Daca produsul a fost achitat integral cu voucher, fara sa mai fi fost nevoie de plata unei diferente de bani, iti reactivam voucher-ul si poti sa-l refolosesti.

o    Daca termenul de utilizare al voucher-ului a expirat, acesta nu mai poate fi folosit.

o    Daca produsul a fost achitat partial cu voucher, iti reactivam voucher-ul si iti restituim suma pe care ai achitat-o.

o    Daca termenul de utilizare a voucher-ului a expirat, acesta nu mai putea fi folosit.

Pentru motive justificate, www.autoneo.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care consideram ca, in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel www.autoneo.ro.

 

9.     CULEGEREA SI PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin accesarea si utilizarea site-ului www.autoneo.ro, esti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe site sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte.

Atunci cand alegi sa te inregistrezi, te obligi sa ne furnizezi corect numele, adresa si alte informatii utile. Daca vrei sa corectezi sau sa actualizezi aceste informatii, acceseaza sectiunea „Contul meu”.

Cand accesezi contul si utilizezi parola personala, esti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea lor. www.autoneo.ro nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Atunci cand introduci date pe site-ul www.autoneo.ro, declari pe proprie raspundere ca datele sunt corecte, iti apartin si ca esti constient de faptul ca falsul in declaratii constituie infractiune si se pedepseste conform legii.

Datele tale personale vor fi salvate doar atunci cand ni le oferi. Mai exact, atunci cand iti faci un cont, cand te inregistrezi, cand optezi pentru primirea informatiilor prin e-mail sau sms, cand participi la un sondaj de opinie sau la un concurs cu premii, cand inchei un contract sau cand completezi si ne trimiti formularele online puse la dispozitia clientilor pe site-ul nostru.

Pentru respectarea contractului incheiat la distanta pe care il avem cu dvs suntem nevoiti sa furnizam datele dvs cu caracter personal diversilor furnizori interni de servicii si produse. Te asiguram ca, prin reglementari contractuale, acesti furnizori de servicii prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu legislatia europeana privind protectia datelor.

Pentru îndeplinirea obligațiilor și drepturilor contractuale (furnizarea de bunuri sau servicii, prelucrarea datelor este pe baza articolului 6 alineatul (1) lit. b din GDPR), precum si pentru realizarea unor interese legitime Neo Galaxy Business (articolul 6 alineatul (1) litera f din GDPR, interesul nostru legitim este să ne desfășurăm activitatea oferind cele mai bune si sigure servicii si produse), va anuntam colectarea urmatoarelor seturi de date :

• Nume și prenume (necesare pentru intocmirea documentelor de livrare/facturare)
• Compania reprezentata (daca este cazul, pentru intocmirea facturii fiscale)
• Adresa poștală (necesara pentru livrarea comenzii dvs )
• Număr de telefon (necesar pentru a fi contactat de curier in vederea livrarii comenzii dvs)
• Adresa de email (necesara pentru corespondenta legata de comenzile dvs)

Colectam si prelucram datele mai sus mentionate pentru :

• Comunicarea operațională in vederea livrarii in bune conditii a comenzilor primite
• Comunicari de marketing , invitatii la evenimente si alte forme de publicitate
• Identificarea și prevenirea fraudei
• Pentru a spori securitatea rețelelor noastre și a sistemelor informatice
• Pentru determinarea gradului de satisfactie privind produsele si serviciile oferite
• Pentru informari financiar-contabile si juridice

Pentru orice informatie legata de datele dvs personale, ne puteti contacta la: www.autoneo.ro.

 

10. RASPUNDEREA NOASTRA PENTRU PRODUSE SI SERVICII

Produsele si serviciile noastre sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Asadar, esti de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propria raspundere.

Imaginile publicate pe site-ul nostru au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Atat noi, cat si furnizorii nostri, ne rezervam dreptul sa modificam specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul www.autoneo.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

Toate produsele sunt insotite de documentele legale. Valoarea maxima a daunelor pe care putem sa ti le platim, in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumei incasate conform facturii emise.

Toate promotiile afisate si descrise pe site sunt valabile numai in conditiile descrise odata cu anuntarea promotiei si in limita stocurilor disponibile.

Urmare a faptului ca in cadrul vanzarilor online mai multi consumatori pot sa plaseze simultan comanda pentru un produs, pana la momentul procesarii tuturor comenzilor plasate, este posibil ca statusul produsului comandat de tine sa sufere modificari si acesta sa nu se mai regaseasca in stocul nostru fizic.

Te vom anunta despre acest aspect in cel mai scurt timp, cu consecinta directa a considerarii comenzii tale ca fiind doar o etapa premergatoare incheierii contractului de vanzare cumparare, respectiv anularea acesteia cu rambursarea sumelor achitate, daca este cazul.

 

11. RASPUNDEREA PENTRU PRETURI

Preturile prezentate nu includ cheltuielile de livrare si manipulare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pentru produsele aduse pe comanda, exista posibilitatea ca preturile sa fie schimbate. Pretul produselor aduse la comanda poate fi influentat de cursul valutar sau de alte taxe si accize. Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu mai fie disponibile. Preturile sunt valabile doua zile de la data inregistrarii comenzii, in limita stocului disponibil. In cazul oricarui produs care nu are pret (are afisat pret zero), se subintelege ca nu este de vanzare, asta deoarece nu este in stocul societatii. Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea. In acest caz, www.autoneo.ro isi rezerva dreptul de a refuza onorarea comenzii si livrarea produsului, daca eroarea de pret, ce tine de sistemul tehnic, este disproportionata in raport de pretul real al produsului. In acest sens, art. 1665 alin 2 din Codul Civil precizeaza ca vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la vanzare.

 

12.  RASPUNDEREA PENTRU LIVRARE

Termenul estimativ pe care ti-l comunicam pentru livrarea anumitor produse si care, de altfel, este afisat o data cu prezentarea respectivelor produse, se refera exclusiv la zile lucratoare.

Livrarea produselor noastre are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Inainte de a va fi onorata o comanda plasata pe site-ul nostru, esti notificat in scris sau telefonic pentru confirmarea comenzii.

Costurile de transport vor fi suportate in totalitate de tine, cu exceptia cazurilor in care pe site sunt afisate promotii prin care se anunta transport gratuit sau o reducere a transportului.

Livrarea gratuita sau preturile de livrare comunicate sunt valabile doar pentru livrarile efectuate in raza de acoperire a curierului cu care se face livrarea. Pentru locatii aflate in afara acestei acoperiri se pot percepe taxe de transport aditionale care insa nu pot fi stabilite si comunicate anticipat, in cuprinsul promotiilor, cuantumul acestora depinzand de distanta (km) dintre localitatile aflate in raza de acoperire a societatilor de curierat si localitatea pe care o indici pentru a-ti fi livrata comanda.

De asemenea, exista cazuri exceptionale in care comenzile nu pot fi onorate din motive independente de www.autoneo.ro. Acestea includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, evenimente metorologice sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii din Romania. Toate aceste situatii ne permit sa intarziem sau sa anulam livrari ale produselor pe care le-ai comandat.

Inainte de fiecare livrare, poti fi contactat de catre curier. In cazul in care curierul nu te gaseste la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord si in conformitate cu programul de lucru al firmei de curierat, acesta va reveni inca o data, dupa ce a restabilit contactul cu tine. Daca in cazul in care coletul nu va fi ridicat in termen de 7 zile de la sediul curierului, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul www.autoneo.ro. In cazul refuzului unui colet livrat de catre www.autoneo.ro, conform comenzii efectuate pe site-ul nostru, esti de acord sa achiti in avans urmatoarea comanda, indiferent de valoarea produselor comandate.

Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor concomitent cu fotografierea coletului in vederea dovedirii starii acestuia si intocmirea unui proces-verbal impreuna cu reprezentantul societatii de curierat, proces-verbal in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare, iar produsul nu va fi inlocuit si nici contravaloarea lui nu va fi returnata.

 

13.  OBLIGATIILE LEGATE DE PRODUSELE PRIMITE CU TITLUL DE „CADOU”

Produsele cu titlu de ”cadou”, livrate de catre www.autoneo.ro, sunt oferite ca o metoda de recompensare pentru comanda efectuata pe site-ul nostru. Se poate oferi un cadou per comanda.

In momentul in care ai plasat o comanda pe site-ul nostru, ai luat la cunostinta si recunosti ca produsul oferit de catre www.autoneo.ro cu titlul de ”cadou” reprezinta un motiv determinant pentru plasarea unei comenzi pe site-ul vanzatorului. In acelasi timp, te obligi ca, in situatia in care doresti sa returnezi produsul achizitionat, sa returnezi si produsul primit cu titlu de „cadou”, in aceeasi stare in care l-ai receptionat.

In situatia in care returnezi produsul achizitionat si optezi pentru restituirea sumei achitate, dar nu returnezi si produsul oferit cu titlul de „cadou”, www.autoneo.ro este indreptatit sa retina din suma pe care ti-o returneaza contravaloarea produsului oferit cu titlu de „cadou”, la valoarea avizata pe factura de achizitie.

 

14.  OBLIGATIILE LEGATE DE VOUCHER-ELE PRIMITE CU TITLUL ”VOUCHER CADOU”

Voucher-ele oferite de catre www.autoneo.ro cu titlul ”Voucher cadou” sunt oferite ca o metoda de recompensare pentru comanda efectuata pe site-ul nostru.

In momentul in care plasezi o comanda pe site-ul nostru, iei la cunostinta si recunosti ca voucher-ul oferit de catre www.autoneo.ro cu titlul de ”Voucher cadou” reprezinta un motiv determinant pentru plasarea unei comenzi pe site-ul vanzatorului si te obligi, in situatia in care refuzi coletul sau anulezi comanda, sa renunti la utilizarea voucher-ului primit prin email, acesta fiind declarat nul.

”Voucher-ul cadou” www.autoneo.ro este un cupon cu valoare emis de www.autoneo.ro si poate fi utilizat exclusiv pentru comenzi online pe site-ul www.autoneo.ro.

”Voucher-ul cadou” da dreptul detinatorului la beneficiile inscriptionate pe el, in conditiile si cu restrictiile mentionate explicit in e-mailul receptionat odata cu acesta. Seria voucher-ului cadou este valabila pentru o singura comanda, la care vei obtine pe loc o reducere egala cu valoarea voucher-ului.

Voucher-ele cadou nu se cumuleaza.

 

15.  RASPUNDEREA PENTRU PLATA

Plata produselor comandate se poate efectua in avans, prin mijloace bancare sau la livrarea produselor. www.autoneo.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau card bancar. Dovada platii trebuie trimisa catre noi la adresa de e-mail www.autoneo.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul www.autoneo.ro.

De asemenea, plata produselor se poate efectua si online, cu card de credit. Incasarile prin card online se fac folosind serviciile unei terte companii care asigura pe deplin securitatea tranzactiilor tale.

 

          16.  RETRURUL

1. Returnarea produselor se supune urmatoarei legi:

Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34 din 11 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii etc.

Consumatorul are obligatia sa notifice in scris comerciantul ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului completand formularul din site la sectiunea retur. Pentru acceptarea returului, completarea formularului este obligatorie.

Deasemenea, aveti obligatia ca in 24 de ore de la primirea coletului, sa ne instiintati daca produsul livrat are un defect de transport sau de fabrica. Orice alta reclamatie, dupa acest interval, este nula. Daca la livrarea coletului de catre curier constatati urme de loviri, de desfacere a coletului sau de trasport necorespunzator, va rugam sa nu semnati actul de transport (AWB-ul) si sa nu receptionati coletul; daca totusi o faceti, o faceti pe raspunderea dvs., dar va recomandam totusi sa incheiati un proces verbal cu curierul.

Daca la ridicarea coletului din pachetomat constatati problemele de mai sus, va rugam sa faceti poze si sa le trimiteti la adresa comenzi@autoneo.ro.

Dupa completarea formularului de retur, o sa fiti contactat in maxim 24 de ore de un operator pentru a va indruma unde si cu ce curier trebuie sa livrati produsul. .

In maxim 14 de zile de la data intrarii in posesia produsului va vom inapoia contravaloarea lui si doar intr-un cont bancar.

NU trimiteti coletele retur cu ramburs, acestea vor fi refuzate.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre cumparator.

Orice modificare a stării produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibilă vânzarea lor ca produs nou, ne rezerva dreptul la aplicarea unei taxe administrative de readucere a produselor la starea în care au fost livrate; taxele sunt cuprinse între 0 și 100% din valoarea inițială a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicata clientului dupa receptia si constatarea starii produselor.

 

2. NU se pot returna:

§  Produse care prezinta modificari fizice,

§  Produse care prezinta lovituri,

§  Produse care prezinta zgarieturi,

Produse care sunt defecte, iar defectiunea lor nu a fost anuntata in 24h de la primirea coletului.

 

17.  RASPUNDEREA PENTRU GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate pe site-ul www.autoneo.ro sunt noi, în ambalaje originale, provin direct de la producătorii sau distribuitorii acestora și sunt conforme cu specificațiile prezentate.
În situația în care există neconformități față de specificațiile prezentate, remedierea acestora se va realiza în maxim 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoștință societății lipsa de conformitate a produsului.

Conditiile de garantie acordate produselor livrate sunt in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si O.G. 21/1992 privind protectia consumatorilor, actualizata. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, si copie de pe factura fiscala. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste accesorii si documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona eventuala reclamatie.

 

18.  RESPONSABILITATEA PENTRU COMENTARIILE UTILIZATORILOR

Pe site-ul www.autoneo.ro poti sa scrii comentarii la adresa noastra si a produselor pe care le oferim. Aceste comentarii pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. www.autoneo.ro isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, e-mailuri in masa sau orice alta forma de spam.

www.autoneo.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligat sa plateasca niciun fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumparare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Neo Galaxy Business SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a le distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Atunci cand ne transmiti un continut pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, garantezi ca ai toate drepturile asupra continutului si ca, prin folosirea acestui continut, nu cauzezi prejudicii altor persoane. www.autoneo.ro nu isi asuma nicio responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

 

19.  RESPONSABILITATEA PENTRU LINKURI CATRE ALTE SITE-URI, SERVER, BROWSER

Site-ul www.autoneo.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Din acest motiv, SC Neo Galaxy Business SRL nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari. De asemenea, www.autoneo.ro nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.autoneo.ro.

www.autoneo.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul www.autoneo.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

20.  LITIGII SI DISPOZITI FINALE

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.autoneo.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre Client. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri, odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

Pentru orice alta informatie va stam la dispozitie pe adresa: comenzi@autoneo.ro

 

Daca nu sunteti de acord cu conditiile prezentate in acest document, va rugam NU FOLOSITI ACEST SITE!

 

 

Drepturile cumparatorului online.

 

Product added to wishlist
Product added to compare.
Update cookies preferences